Cycle of ideas
Accedeix a Cycle of Ideas registrant-te per primer cop o per iniciar sessió.
Accedir

Cycle of ideas: Un web per fer realitat les teves idees   

Tens una idea?

Publica idees sobre qualsevol temàtica i evolucionaran a partir de la participació de ciutadans i organitzacions.

Fes realitat les idees dels altres

Aporta suggeriments, informació o fotos. Si vols estar avisat de les pròximes novetats d'una idea pots seguir-la per rebre notificacions.'

Propostes d'interès a l'instant

Cerca una zona geogràfica o una temàtica per conèixer quines idees hi ha. Pots seguir geotemes, els temes d'un lloc determinat, per avisar-te quan hi hagi una nova idea relacionada.

Crea un entorn proactiu

Segueix persones i organitzacions i seràs avisat de les pròximes idees que publiquin. Si trobes a faltar algú, recomana-li Cycle of Ideas.

... i això no és tot!

Cycle of ideas ja és una realitat i aviat hi haurà novetats per oferir-te més innovació per a les teves propostes.


Com va començar tot plegat?

Cycle of ideas és l'evolució d'una iniciativa ciutadana que va començar el 29 de novembre de 2010 a Montcada i Reixac. La Maribel Campos, el José Gómez i l'Eduard Motos, tres joves que eren a l'atur, van sortir al carrer a recollir idees per millorar el dia a dia del seu entorn. L'objectiu era publicar les propostes en un bloc per aconseguir una difusió que convidés a la reflexió i a l'acció. En pocs mesos, ja recopilaven més de mil idees de veïns, escoles, associacions, empreses i partits polítics. Algunes idees es feien realitat i el bloc quedava cada cop més limitat.

El nou repte era idear una xarxa social per aconseguir que qualsevol persona pogués publicar una proposta i desenvolupar-la amb la interacció de la resta d'usuaris. Precisament, en aquell moment, els tres joves va ser convidats a presentar el projecte a “Ciutadania 4.0”. Un esdeveniment que va seleccionar algunes iniciatives catalanes per posar-les en contacte amb diferents experts. Joan Batlle, el llavors Cap de Cooperació Internacional en Administració Electrònica i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, va assessorar als promotors de la recollida d'idees fins a animar-los a fer realitat el nou web que tenien pensat fer.

Un dels tres promotors, l'Eduard Motos, es va fer responsable d'aquesta nova etapa i va planificar al detall com seria la innovadora plataforma. Amb el seu nou projecte sota el braç, va visitar diferents companyies de desenvolupament web i va contractar els serveis d'Iquadrat, una empresa catalana amb experiència i ambició perquè res sigui impossible.

El dia 7 de febrer de 2015 s'innaugura Cycle of ideas, gràcies a la participació prèvia de ciutadans i organitzacions a la fase de proves: Associació de Veïns Montcada Nova Pla d'en Coll - Ateneu Domingo Fins - Club de Korfbal Montcada - Escola Futbol Montcada - Grup de Puntaires Terra Nostra - Montcada Comunicació - La Unió de Mas Rampinyo. Entre otras organizaciones como Club Tennis Taula La Unió, C's Montcada i Reixac, El Brot, Encaixes, EUiA Montcada i Reixac, Montcada Transparència i Wholecontract.

I avui, és un dia més d'aquesta apassionant història que va començar ara fa uns anys i que tu també hi pots formar part, per promoure més idees que mai.

Benvinguts a Cycle of ideas!

Per a una millor experiència, utilitzem "cookies" pròpies. Al seguir navegant, acceptes l'ús que en fem. En qualsevol moment pots canviar la configuració de les "cookies" i accedir a més informació.
Accepto