Cycle of ideas

Guardar canvis

Pots seguir editant la idea en un altre moment o publicar-la. Un cop publicada no podràs canviar el títol ni la descripció però podràs actualitzar l'estat de la idea amb l'altaveu d'un comentari.
Què tries?
Guardar canvis
Publicar
Marca el punt al mapa o introdueix un lloc
Guardar canvis
Accedeix a Cycle of Ideas registrant-te per primer cop o per iniciar sessió.
Accedir
Modificar la gestió de l'accès al sambòdrom de carnestoltes.
Idea de:
Maribel Campos de Montcada i Reixac,Espanya
15/02/2015 15:12:55
Seguir

L'accés al sambòdrom després de la rua de carnaval és tota una odissea. Es creen unes cues molt grans de gent que tot just acaba la rua i vol entrar a veure'l. Però degut al aforament limitat del pavelló, ja es troba ple completament una bona estona abans i no en poden gaudir. ¿Se us acudeix alguna bona solució? Com a solució temporal, proposo crear un sistema d'entrades gratuïtes que s'hagin de recollir a la casa de la vila o l'ajuntament uns dies abans amb un nombre limitat per persona. Una altra proposta: deixar de fer el sambòdrom en un espai tan reduït. La nostra rua no fa més que augmentar any rere any i crec que podríem fer el sambòdrom a peu de carrer (com ja es fa en altres localitats), on possiblement hi hauria més espai i la rua seria més dinàmica.
Aporta / suggereix / explica'ns
Comentar
Llocs
 
Montcada i Reixac (Localitat)
Temes
text

  • Spam
    Propaganda desmesurada i sense interès.
  • Compromès
    Comportament fora de lloc que perjudica la seva pròpia persona.
  • Ofensiu
    Actitud molesta per la resta d'usuaris.

Introdueix el teu missatge:


Afegir convidat

Enviar invitacions
Enviant la invitació...
Per a una millor experiència, utilitzem "cookies" pròpies. Al seguir navegant, acceptes l'ús que en fem. En qualsevol moment pots canviar la configuració de les "cookies" i accedir a més informació.
Accepto