Cycle of ideas

Guardar canvis

Pots seguir editant la idea en un altre moment o publicar-la. Un cop publicada no podràs canviar el títol ni la descripció però podràs actualitzar l'estat de la idea amb l'altaveu d'un comentari.
Què tries?
Guardar canvis
Publicar
Marca el punt al mapa o introdueix un lloc
Guardar canvis
Accedeix a Cycle of Ideas registrant-te per primer cop o per iniciar sessió.
Accedir
Crear a Montcada una xarxa de voluntaris al voltant del llibre i la lectura.
Idea de:
Sergi Lemus de Montcada i Reixac,Catalunya,Espanya
08/02/2015 14:31:10
Seguir

Per apropar els llibres i la lectura a aquelles persones que per motius de mobilitat, discapacitat o pocs recursos econòmics no puguin accedir a la literatura de manera habitual. Els voluntaris podrien portar llibres de la biblioteca a persones que no puguin sortir de casa, fer lectures en veu alta, es pot parlar amb editorials i que cedeixin exemplars gratuïtament... Les opcions són moltes, nomes calen persones que estimin els llibres i que estiguin disposades a cedir part del seu temps.
Comentaris
Aporta / suggereix / explica'ns
Comentar
Tenim bones notícies en aquest sentit. El projecte de voluntariat a les biblioteques de Montcada s'està desenvolupant actualment. Com bé comenteu, les opcions són moltes, per aquesta raó es necessita una planificació acurada del projecte i l'establiment d'uns objectius assumibles. Marta Eiriz, bibliotecària a les Biblioteca Elisenda de Moncada

Publicat hace más de 6 años
Sergi Lemus de Montcada i Reixac,Catalunya,Espanya
Gràcies per la informació Marta. De fet ho vaig comentar fa un temps amb la gent de la biblioteca Elisenda però en aquell moment no es va concretar res, me'n alegra saber que ara s'està desenvolupant. Si en la planificació necessiteu ajuda podem convocar a la gent interessada per aportar idees i suggerències. Crec que és positiu que les biblioteques encapçalin aquest projecte. En qualsevol cas, animo a tots aquells que puguin estar interessats en aquesta idea que ho facin saber i així ens podem anar coneixent i posar coses en comú.

Publicat hace más de 6 años
Llocs
 
Montcada i Reixac (Localitat)
Temes
text

  • Spam
    Propaganda desmesurada i sense interès.
  • Compromès
    Comportament fora de lloc que perjudica la seva pròpia persona.
  • Ofensiu
    Actitud molesta per la resta d'usuaris.

Introdueix el teu missatge:


Afegir convidat

Enviar invitacions
Enviant la invitació...
Per a una millor experiència, utilitzem "cookies" pròpies. Al seguir navegant, acceptes l'ús que en fem. En qualsevol moment pots canviar la configuració de les "cookies" i accedir a més informació.
Accepto