Cycle of ideas

Guardar canvis

Pots seguir editant la idea en un altre moment o publicar-la. Un cop publicada no podràs canviar el títol ni la descripció però podràs actualitzar l'estat de la idea amb l'altaveu d'un comentari.
Què tries?
Guardar canvis
Publicar
Marca el punt al mapa o introdueix un lloc
Guardar canvis
Accedeix a Cycle of Ideas registrant-te per primer cop o per iniciar sessió.
Accedir
Abonament de la Festa Major de Mas Rampinyo 2015
Idea de:
Comissió de la Festa Major de Mas Rampinyo de Montcada i Reixac,Espanya
11/04/2015 20:11:02
Seguir

Gaudeix de la Festa Major de Mas Rampinyo al màxim! Estavia 5 euros amb aquest abonament de 30 euros. L'abonament inclou l'entrada de 3 actes: L'Esbart Dansaire de Rubí (dissabte 25 a les 18:00h). Bona Música i Bon Menjar (dissabte 25 a les 21:30h). "Arsénico por Compasión" del grup de teatre Tea345 de La Unió (diumenge 26 a les 18:00h). Tots els actes es realitzaràn a La Unió de Mas Rampinyo. Avinguda de Catalunya 16 de Montcada i Reixac. Després de comprar l'abonament, si vols anar a l'obra de teatre del grup TEA345, cal enviar un e-mail a info@la-unio.cat per reservar lloc.
-

Aquest segell està tancat.

S000139
Abonament Festa Major de Mas Rampinyo 2015
Podràs indicar quants abonaments vols en el moment del pagament on-line. Un cop feta la compra, recorda de portar a taquilla l'e-mail que rebràs amb les dades de l'operació. Després de comprar l'abonament, si vols anar a l'obra de teatre del grup TEA345, cal enviar un e-mail a info@la-unio.cat per reservar lloc.
Aporta / suggereix / explica'ns
Comentar
Llocs
 
Montcada i Reixac (Localitat)
Temes
text

  • Spam
    Propaganda desmesurada i sense interès.
  • Compromès
    Comportament fora de lloc que perjudica la seva pròpia persona.
  • Ofensiu
    Actitud molesta per la resta d'usuaris.

Introdueix el teu missatge:


Afegir convidat

Enviar invitacions
Enviant la invitació...
Per a una millor experiència, utilitzem "cookies" pròpies. Al seguir navegant, acceptes l'ús que en fem. En qualsevol moment pots canviar la configuració de les "cookies" i accedir a més informació.
Accepto